Fritidsklubben - PUK

PUK – KLUBBEN DU ALDRIG GLEMMER!

Fritidsklubben PUK på Hornbæk Skole er en fritids- og ungdomsklub for alle elever fra 4. klasse. Du kan gå i ungdomsklubben til du er 22 år.

Åbningstider i fritidsklubben

Mandag, tirsdag og torsdag: kl. 13.30 – 21.00.

Onsdag: kl. 13.30 – 20.30.

Fredag: kl. 13.30 – 17.00.

Husk at du kan spise aftensmad i Puk mandag – torsdag!

Åbningstider i  Ungdomsklubben
mandag til torsdag 13.30 - 21.30

Fredag 13.30 - 17.00

På skolens ferie og fridage: kl. 10.00 – 16.00.

Ved ind- og udmeldelse til SFO og Klub PUK skal forældre benytte digital pladsanvisning

Hvorfor gå i klub?

• Klubben tilbyder mangfoldige aktiviteter og ture, der giver gode fælles oplevelser, der styrker og udvikler
  • Klubben understøtter udviklingen af børnenes og de unges sociale kompetencer og vejleder dem i deres personlige udvikling.

PUK er en veletableret klub i Hornbæk med traditioner, der går mange år tilbage. Vi er centralt placeret i byen som genboer til stationen, Netto og Super Brugsen. Klubben har perfekte rammer for at tilbyde en bred vifte af tilbud til vores børn og unge i fritidsklubben og ungdomsklubben. Vi har mange af byens børn og unge som daglige brugere i kortere eller længere tid i løbet af vores åbningstid. Vi har først og fremmest gode rammer for børn og unge til at danne og dyrke de sociale relationer. Desuden har vi:

• kreative værksteder
  • café
  • musikrum
  • en gammel gymnastiksal
  • computerrum.

Klubbens dygtige medarbejdere tager gerne på skitur, kanotur, Vilde Vulkaner, dykkerture og mange andre ture med børn og unge, men er også klar med en trøstende skulder, når den første kæreste slår op, eller når hele verdenen er uretfærdig. I vores månedlige aktivitetskalender kan man altid se hvilke arrangementer, ture og aktiviteter der foregår i Puk både eftermiddag og aften.

Klik her for at se >>>> Kalender Puk februar 2020

Klik her for at se >>>> Vilde Vulkaner 2020

Klik her for at se >>>> Familie dykker kursus 2020

Når man indmelder sig i Puk, er det vigtigt at udfylde barnet profil, samt diverse kørsels- og svømme tilladelser inde på Tabulex.

Klik her for at se >>>> Årsplan Puk overblik

Praktikstedsbeskrivelse og uddannelsesplan for PUK:

Klik her for at se:   Praktikstedsbeskrivelse Fritidsklubben Puk

Klik her for at se:  Uddannelsesplan 1. praktik Fritidsklubben Puk